Activans.

Wil je fietsen in Catalonië? In het hart van de wielersport waar de meeste profs ook zelf hun trainingsuren maken? Dan is een camper van Activans voor jou de ideale uitvalsbasis. Met je eigen camper rijd je naar de mooiste plekjes in Noordoost-Spanje, van waaruit jij je eigen fietsavontuur kunt beginnen. Mooi toch?

Volledig uitgeruste campers met alles aan boord.

De campers zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij je in het geheel kunt focussen op het fietsen. De fietsfanaten kunnen de luxe van een hotel op wielen ervaren in de volledig uitgeruste campers. Activans heeft aan elk detail gedacht, van knusse bedden en zachte handdoeken tot warme douches, verwarming en een volledige keuken. Bovendien hebben de innovatieve campers een EASY IN interieur fietsenrek waar de fietsen veilig onder het ruime 160cm tweepersoonsbed staan. Zelfs E-bikes kunnen daar worden opgeladen!

Start vanuit Girona.

De camper kun je in de buurt van Girona ophalen. Vanuit daar kun je de gehele Costa Brava ontdekken. Eventueel kunnen de campers ook gebracht worden naar de luchthavens van Barcelona en Girona.

Kom fietsen in de mooie Costa Brava.

Activans biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit en comfort voor een ongeëvenaarde fietservaring. Elke ochtend wakker worden op een nieuwe en prachtige locatie, klaar om je fietstocht te beginnen midden in de natuur. Na terugkomst lekker geniet van een welverdiende cerveza of vino. Welke fietser wil dat nou niet. Treedt in de voetsporen van de grote profs en ga fietsen aan de Costa Brava. Jouw fietsavontuur begint vanuit een camper van Activans.