Tout Le Monde.

Midden tussen de groene, glooiende heuvels van de Belgische Ardennen ligt het herenhuis Tout Le Monde. De fietser die een onvergetelijke fietsvakantie wil meemaken moet dit huis als uitvalsbasis huren. Het ligt in de buurt van Durbuy. Ook is het een ideaal startpunt voor sportieve fietsers die bekende heuvels als La Redoute, Haussire of Côte de Wanne willen beklimmen. En dit zijn enkel de bekende klimmetjes. Ook onbekende, venijnige, steile en uitdagende klimmetjes liggen op jou te wachten. Om je benen de pijn te laten voelen die de profs ook voelen.

Herenhuis voor 12 personen.

Tout Le Monde is een volledig gerenoveerd Ardens herenhuis. Het huis heeft vier slaapkamers die verdeeld zijn over twee verdiepingen. Op beide verdiepingen is een badkamer te vinden. In het herenhuis is natuurlijk een keuken te vinden met alle voorzieningen zoals een combi-oven, koffiemachine, afwasmachine, ijskast en aparte diepvriezer. In het huis is WiFi aanwezig.

In de tuin kun je de barbecue aansteken en bijkomen van één van je zware of minder zware fietstochten. Ook is er een berging om je fietsen veilig in te stallen.

Tout le Monde, centraal in de Ardennen.

De bekende heuvels liggen in de buurt. Maar ook steden en plaatsjes als Durbuy, Stavelot, Spa en Vielsalm liggen in de buurt. Iets verder weg, maar zeker goed bereikbaar met de auto, zijn de steden Luik en Namen.

Beklim de glooiende heuvels rond Tout Le Monde.

Er valt heel veel te beleven rond het herenhuis. Zelfs als je even klaar bent met fietsen (wat wij ons niet kunnen voorstellen). Zowel de beginnende als de ervaren fietser kan zijn hart ophalen in de Belgische Ardennen. Vele routes zijn bewegwijzerd, maar sla ook eens gewoon links- of rechtsaf voor de onbekendere wegen. Boek nu je fietsavontuur in de Ardennen!