Pot d’écluse.

Pot d’écluse is een typische chambre d’hôte in de Vogezen. Het huis ligt direct aan het fietspad en een doorgaande weg. Hemelsbreed ligt het zo’n 70 kilometer van de beroemde Col du Grand Ballon af. Planche des Belles Filles en Col du Baloon d’Alsace liggen nog dichterbij. Dit maakt deze chambre d’hôte een ideale uitvalsbasis voor wie graag een keer de beruchte klimmetjes van de Vogezen met de fiets wil doen. Maar het huis ligt ook op een ideale plek voor fietsers die op doorreis zijn richting de Alpen of de Mont Ventoux.

Een sfeervolle chambre d’hôte.

Pot d’écluse is echt gezellige en sfeervolle chambre d’hôte. Als je aankomt staan André en Marianne je als een echte gastheer en -vrouw je op te wachten. Het zal de fietser hier aan niets ontbreken. Het huis beschikt over twee slaapkamers. De kamers zijn ingericht voor twee personen. Ze hebben allebei een eigen badkamer, maar de grote slaapkamer beschikt ook over een jacuzzi en een opgang naar het terras. De fietsen staan veilig opgeborgen te wachten op de volgende fietstocht. Wie graag wil dineren kan dat van te voren opgeven.

Reis je met een tent, caravan of met een camper? Geen probleem. Ook daarvoor wordt plek gezocht op het terrein. Naast het huis is ruimte voor een overnachting.

Pot d’écluse ligt aan het randje van de Vogezen.

Het huis is precies in het midden van de driehoek Nancy, Mulhouse en Dijon te vinden. In de buurt van de stad Épinal. Het gebied is groen en vriendelijk. Langzaamaan veranderen ten oosten van het hotel de heuvels in bergen. De sportieve fietser kan zijn wielerhart hier ophalen. Zeker ook omdat het huis direct aan een fietspad ligt en de wegen goed zijn.

Kom fietsen in de mooie Vogezen.

Vanuit Pot d’écluse stap je op de fiets en begin je aan de tocht richting de beroemde bergen van de Vogezen. Bekende bergen waar menig strijd in de Tour de France is uitgevochten. Na afloop kom je bij op het terras met een heerlijk koel biertje of een goed glas wijn. Lekker in het zonnetje. Beentjes omhoog. nagenieten van je fietstocht. Dat heb je toch maar mooi even gedaan. Klinkt dit als jouw ideale fietsavontuur? Boek dan snel je overnachting.