Hotel Bergrust Valkenburg.

Midden in Valkenburg, het episch centrum van het Nederlandse wielrennen, ligt Hotel Bergrust. Het familiehotel ligt aan de voet van de Emmaberg en op nog geen 1,5 kilometer van de Cauberg aan de andere kant van het gezellige stadje Valkenburg. Daarmee blijkt Hotel Bergrust een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Cauberg en andere beroemde heuvels in Zuid-Limburg willen beklimmen. En wil je je fietstocht groter maken? Dan zit je via de Camerig en de Vaalserberg zo in de Belgische Ardennen.

Ruime kamers, goed eten en een drankje.

Hotel Bergrust is een gastvrij en gezellig familiehotel gelegen op één van de heuvels die Valkenburg omringen. De locatie is geschikt voor het maken van fietstochten in de omgeving. Bovendien ligt het hotel ook centraal voor het maken van uitstapjes naar bijvoorbeeld Maastricht, Aken, Luik, Heerlen en Sittard. Valkenburg is goed bereikbaar met de trein.

Alle kamers beschikken over douche en toilet. Voor mensen die moeilijk ter been zijn beschikken ze over vijf slaapkamers op de begane grond. Je kunt je voorkeur aangeven bij jouw reservering.

Hotel Bergrust ligt tussen Aken en Maastricht.

Vanaf het hotel is het hemelsbreed nog geen 10 kilometer naar Maastricht en Aken ligt 20 kilometer de andere kant op. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Maastricht Aachen, eveneens binnen een straal van 15 kilometer verderop.

Kom fietsen en geniet van Valkenburg en de omgeving.

Hotel Bergrust is de ideale plek om een weekendje weg te starten. Sfeervol, gezellig en tussen de Limburgse heuvels. Je fietstocht begint dus aan de voet van de Emmaberg in Valkenburg. Boek nu snel je accommodatie.